Wat lees je op een beautyblog?
Er zijn in Nederland tal van beautyblogs. Het ene blog richt zich op de luxe producten en de ander probeert de beste budget make-up en skincare producten te testen. Veel vrouwen zijn op een bepaald gebied wel geïnteresseerd in beauty. Hebben we niet allemaal een dag- en nachtcrème? En misschien gebruik jij ook wel eens […]

beautyblog

Er zijn in Nederland tal van beautyblogs. Het ene blog richt zich op de luxe producten en de ander probeert de beste budget make-up en skincare producten te testen. Veel vrouwen zijn op een bepaald gebied wel geïnteresseerd in beauty. Hebben we niet allemaal een dag- en nachtcrème? En misschien gebruik jij ook wel eens een mooie lippenstift, een likje mascara of teken je je wenkbrauwen voor een net wat sterkere uitstraling. Waarom zou je een beautyblog volgen?

Eerlijke recensies van een liefhebber

Mensen die een beautyblog runnen hebben een ware passie voor beauty. Dit kan dus alleen make-up zijn, maar ook skincare. Het omtvat eigenlijk alles wat we doen om ons uiterlijk zelfverzekerd te laten voelen. Als je op zoek bent naar een nieuwe goedkope mascara dan is dé tip om een recensie op te zoeken op een beautyblog. Beautybloggers geven namelijk altijd een eerlijke mening over producten, of ze deze nou zelf hebben gekocht of opgestuurd hebben gekregen.

Inspirerende artikelen

Naast dat je op een beautyblog vaak recensies vindt, schrijven ze ook andere inspirerende artikelen die te maken hebben met skincare. Denk bijvoorbeeld tips over welke nachtcrème het beste past bij welk huidtype en waar je op moet letten als je een bepaald product wil kopen. Op een beautyblog lees je vaak overtuigende artikelen. Soms overtuigen ze je juist tot het aanschaffen van een product. En als de blogger niet enthousiast is over het product? Dan lees je dat ook terug.

Inspiratie voor make-up

Je weet ondertussen dat je op een beautyblog veel kan leren, maar daarnaast kan je ook heel veel inspiratie opdoen. Heb je binnenkort een feestje en wil je graag helemaal uitpakken met je make-up? Dan vind je op een beautyblog de mooiste looks die ook voor mensen die nog niet zo veel ervaring hebben prima te doen zijn. En als je door de beautyblog precies weet hoe jij je huid moet behandelen, zie je er straks op dat feestje helemaal tip en top uit.

Leave a Reply