Wat kan een energetische coach voor je betekenen?
Heb je het gevoel dat je niet helemaal lekker in je vel zit maar weet je niet waarom? Ervaar je een gebrek aan energie of vage pijntjes waar je huisarts geen antwoord op heeft? Misschien kan een energetische coach je helpen! Deze richt zich namelijk op het herstellen van de balans in je lichaam, in […]

Energetische coach

Heb je het gevoel dat je niet helemaal lekker in je vel zit maar weet je niet waarom? Ervaar je een gebrek aan energie of vage pijntjes waar je huisarts geen antwoord op heeft? Misschien kan een energetische coach je helpen! Deze richt zich namelijk op het herstellen van de balans in je lichaam, in plaats van op het maskeren van de symptomen die je ervaart. En dat heeft een hele andere uitwerking op je gezondheid. Een energetische coach werkt namelijk holistisch, en zal je helpen het zelf herstellend vermogen van je lijf te activeren en stimuleren. Als gevolg daarvan knap je op, en dus niet door allerlei chemische medicijnen.

Een energetische coach helpt je je weg te vinden

Een coach in het algemeen is er om jou te inspireren en stimuleren om de juiste stappen te zetten. Een energetische coach legt daar nog een schepje bovenop door je te behandelen met universele energie. Daardoor komen jouw energiebanen beter in balans, en kun je helderder denken en meer ontspannen. Naast deze fysieke behandeling zal zo’n energetische coach ook samen met jou gaan analyseren hoe het komt dat je uit balans bent, want het is natuurlijk wel de bedoeling dat het niet nog een keer gebeurt. Heb je wellicht teveel hooi op je vork genomen? Trek je je teveel aan van wat anderen van je denken? Of volg je misschien niet je eigen pad?

Kom er achter wat je zelf graag wilt

Samen met jouw energetische coach ga je op papier zetten wat je nodig hebt om terug in balans te komen. De energetische behandelingen helpen daar al deels bij, maar je zult ook zelf stappen moeten zetten om mentaal gezien meer rust te krijgen. Soms betekent dat dat je (een deel van) je leven opnieuw moet inrichten. Als dat nodig is om te herstellen dan kun je dat maar beter doen. Je hebt immers niet voor niets bij een bewustzijnscoach aangeklopt, toch?

Leave a Reply