Wat is belettering precies?
Heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar een slimme manier om marketing te doen? Dan is belettering misschien een goede optie. Dit heeft betrekking op het bestickeren (beletteren) van bijvoorbeeld auto’s, busjes en ander reclamemateriaal. Vrijwel iedereen die een bedrijfsauto rijdt heeft deze door een bedrijf voor belettering laten bedrukken met […]

Belettering - -(drukwerk, reclamemateriaal, Signartikelen

Heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar een slimme manier om marketing te doen? Dan is belettering misschien een goede optie. Dit heeft betrekking op het bestickeren (beletteren) van bijvoorbeeld auto’s, busjes en ander reclamemateriaal. Vrijwel iedereen die een bedrijfsauto rijdt heeft deze door een bedrijf voor belettering laten bedrukken met een print op maat. Dit kan uiteraard je logo zijn, maar je kunt ook enkel de naam van je bedrijf, de website en het telefoonnummer achterop je auto laten bestickeren. Als je dan aan het rijden bent zien heel veel mensen het, als ze tenminste dicht genoeg achter je rijden. Belettering is de ideale manier om lokaal gezien reclame te maken, zeker als je auto door deze stickers super herkenbaar wordt gemaakt.

Belettering maakt van je auto een reclamezuil

Het leuke aan deze techniek is dat je met behulp van belettering je auto kunt transformeren tot heuse, rijdende reclamezuil. Je kunt er je logo op kwijt, een opsomming van je diensten, maar ook je website en telefoonnummer. Iedereen die deze auto ziet rijden of er langsop loopt ziet dan waar jouw bedrijf voor staat en welke diensten of producten je aanbiedt. Als ze in de toekomst een keer zoiets nodig hebben dan denken ze eerder aan jou dan aan een ander bedrijf, simpelweg omdat ze jouw auto of busje vaak rond hebben zien rijden. Een hele slimme manier van lokaal marketing voeren dus. 

Auto belettering op maat ontwerpen

Wil jij ook graag een bedrijfsauto of busje die que stijl helemaal past bij jouw huisstijl? Dan kunnen ze bij vrijwel elk bedrijf voor belettering een print op maat voor je ontwerpen. Ga er niet zelf mee aan de slag als je geen verstand hebt van vormgeving, want zij weten echt beter dan jij hoe je een auto het beste bestickert. En het fijne is: Je hoeft de investering maar één keer te maken, want zo’n bestickering gaat echt jaren mee, zeker als je niet al te felle kleuren gebruikt hebt. 

Leave a Reply