Unieke panty met print
Veel vrouwen dragen weleens een rokje of een jurkje. In de zomer kan dat prima zonder wat eronder maar in de lente, herfst en winter is het toch vaak wel fijn om er een mooie panty onder te dragen. Veel mensen kiezen voor een standaard panty in huidskleur of in het zwart, maar heb je […]

 panty met print

Veel vrouwen dragen weleens een rokje of een jurkje. In de zomer kan dat prima zonder wat eronder maar in de lente, herfst en winter is het toch vaak wel fijn om er een mooie panty onder te dragen. Veel mensen kiezen voor een standaard panty in huidskleur of in het zwart, maar heb je er weleens over nagedacht om een panty met print te dragen onder je zwarte jurkje? Zo geef je je outfit een hele andere uitstraling.

Voor welke look ga je?

Als je een feestje hebt is het altijd leuk om een beetje uit te pakken met je outfit. Een panty met print kan je outfit direct een stuk feestelijker laten lijken. Heb je een mooie zwarte jurk, of een gekleurde rok met een effen top erboven? Dan kan een panty met print heel veel doen. Kies voor een panty met stippen voor een catchy uitstraling en ga voor een netpanty als je het geheel allemaal net even wat stoerder wil maken.

Vooral veel proberen

Een mooie panty doe je natuurlijk niet alleen aan zodat anderen je er leuk uit vinden zien, je kan het ook doen voor jezelf. Een panty met wat kanten details kan ervoor zorgen dat je je veel sexyer voelt, waardoor je direct een stuk zelfverzekerder bent. Om erachter te komen welke panty met print het best bij jouw kledingstijl en karakter past, kun je er veel uitproberen. Ze zijn vaak niet duur en de keuze is reuze!

De perfecte panty kiezen

Als je een panty koopt is het allereerst belangrijk dat je de goede maat koopt. Zo voorkom je dat de panty afzakt of dat hij juist snijdt in je buik. Zo kun je de panty ook het langst gebruiken. Daarnaast wil je er natuurlijk op letten hoeveel denier de panty heeft. Is het hartje winter, dan is een netpanty misschien net wat te koud. Geen idee hoeveel denier welke dikte is? Vaak staat dat wel vermeld op de website of de verpakking.

Leave a Reply