Meer dan ‘gewoon’ een zelfportret
Bij het horen van het woord ‘portretfotografie’ denk je misschien direct aan de zwoele blikken van ogenschijnlijk feilloze modellen die je toekijken vanaf een hip magazine. Gehuld in de meest extravagante creaties, een vorm van kunst. Portretfotografie is echt niet alleen voor editorial gebruik, sterker nog, het wordt dagelijks al gebruikt door ons allemaal. Wanneer […]

Portretfotograaf Breda

Bij het horen van het woord ‘portretfotografie’ denk je misschien direct aan de zwoele blikken van ogenschijnlijk feilloze modellen die je toekijken vanaf een hip magazine. Gehuld in de meest extravagante creaties, een vorm van kunst. Portretfotografie is echt niet alleen voor editorial gebruik, sterker nog, het wordt dagelijks al gebruikt door ons allemaal. Wanneer we een selfie schieten zijn we eigenlijk al bezig met een stukje portretfotografie. Een zelfportret. Maar wil je echt een creatieve foto van jezelf laten vastleggen dan doe je dit nog altijd het best bij een portretfotograaf. Zoek een goede fotograaf in jouw buurt en ga voor meer dan alleen een foto. Het laten maken van prachtige portretfoto’s is een hele ervaring. Zo vind je online met gemak een portretfotograaf in Breda of elders.

Waarom een fotograaf?

Het samenwerken met een fotograaf is een ervaring voor beiden. Een van de meest belangrijke dingen die een fotograaf jou kan bieden is een andere kijk op jezelf. Misschien valt het je inmiddels op dat wanneer je zelf een foto maakt je al snel dezelfde pose, dezelfde hoek aanneemt. Een fotograaf helpt je buiten je comfortzone te stappen en met een verse blik een heel nieuw beeld vast te leggen. Ook heeft de fotograaf vaak uitgebreide apparatuur en diverse middelen tot zijn beschikking om dit alles te bereiken. Je voelen als een model komt ontzettend dichtbij.

Waar let ik op bij het kiezen van een fotograaf?

Of het nu gaat om portretfoto’s of ieder ander soort foto, wat voorop staat is dat jij en de fotograaf een goede klik hebben. Zo moet je je op je gemak voelen en moet een fotograaf goed aansluiten op jouw wensen en deze kunnen achterhalen. Of een fotograaf de nieuwste of duurste apparatuur heeft is niet zo belangrijk, een camera maakt immers niet alleen de foto. Neem een kijkje op zijn of haar website en laat je inspireren door het portfoliowerk. Wanneer dit je bevalt kun je contact opnemen en je verder laten informeren.

Leave a Reply