Leuk en handig: social media workshops
Als ondernemer kom je er niet meer onderuit: social media is een echte must. Een van de belangrijkste dingen als je een eigen bedrijf hebt, is dat je aanwezig bent op plekken waar je doelgroep ook aanwezig is. Richt je je op de zakelijke doelgroep, dan is LinkedIn jouw platform. Richt je je op een […]

social media workshop

Als ondernemer kom je er niet meer onderuit: social media is een echte must. Een van de belangrijkste dingen als je een eigen bedrijf hebt, is dat je aanwezig bent op plekken waar je doelgroep ook aanwezig is. Richt je je op de zakelijke doelgroep, dan is LinkedIn jouw platform. Richt je je op een wat jongere doelgroep dan is Instagram misschien wel het platform waarop jij goed zichtbaar moet zijn. Heb je nog nooit met social media gewerkt? Dan kun je je eens verdiepen op het doen van een van de vele social media workshops die in Nederland aangeboden worden.

Waarom een social media workshop

Als je al eens social media workshops hebt gevolgd, weet je hoe veel nieuwe informatie je in zo’n middag krijgt. Zelfs als je er al tien hebt gevolgd kan met zekerheid gezegd worden dat je de elfde keer nog dingen leert. Veel professionals die social media workshops geven zijn er al jaren in thuis en weten precies de ins en outs van verschillende platforms. Zij weten hoe je jezelf en je eigen bedrijf via social media kunt promoten. Dit wordt ook wel personal branding genoemd. Het is niet alleen belangrijk om zakelijk te zijn, maar ook het persoonlijke aspect is belangrijk om klanten zo goed mogelijk aan je bedrijf te binden.

De kracht van social media

We weten allemaal dat social media niet alleen meer bedoeld is voor persoonlijk gebruik. Als je lekker loopt te scrollen op Facebook zie je vaak meerdere advertenties voorbijkomen van bedrijven die je volgt en soms zelfs niet volgt. Waarschijnlijk heb je zelfs wel eens wat gekocht naar aanleiding van een advertentie die je op social media zag. En dat betekent dat social media goed ingezet is. Social media workshops volgen is bijvoorbeeld leuk te doen met de afdeling van het bedrij waar je werkt, of zelfs met het hele bedrijf. Dus trommel je collega’s op en spijker jullie kennis over social media gebruik een beetje bij!

Leave a Reply