Hoe en wat op het gebied van coaching in Den Bosch
Coaching in Den Bosch kan op verschillende manieren plaatsvinden. Meestal zoeken mensen een coach omdat ze vastlopen of doordat ze het idee hebben dat ze moeten voldoen aan het maatschappelijke plaatje. Hierdoor kan het lastig zijn waaar je jouw keuzes op moet baseren. Op het plaatje van de maatschappij of op basis van jouw eigen […]

coach den bosch

Coaching in Den Bosch kan op verschillende manieren plaatsvinden. Meestal zoeken mensen een coach omdat ze vastlopen of doordat ze het idee hebben dat ze moeten voldoen aan het maatschappelijke plaatje. Hierdoor kan het lastig zijn waaar je jouw keuzes op moet baseren. Op het plaatje van de maatschappij of op basis van jouw eigen innerlijke drijfveren? Wanneer je je keuzes voornamelijk baseert op de mening van andere mensen kun je op een gegeven moment in de knel raken. In de statistieken is te zien dat er steeds meer mensen een burn-out of depressie krijgen.  

Wat is het resultaat van coaching sessies?

Coaching in Den Bosch kan door middel van individuele coaching plaatsvinden. Het doel van individuele coaching is dat je weer in contact komt met jouw innerlijke zelf. Dus het idee is dat je weer vanuit jezelf gaat voelen en niet vanuit de ideeën die er door de maatschappij worden opgelegd. Je gaat de verwachtingen van anderen van jezelf afschudden. Hierdoor neem je een stap naar een gelukkiger leven want als je jouw leven vormgeeft aan de hand van jouw eigen drijfveren, sta je meer in verbinding met jouw eigen waardes. In de coaching kunnen allerlei thema’s aan bod komen. Hierbij kun je denken aan keuzes maken en zelfvertrouwen. Het hangt er vanaf waar jij zelf behoefte aan hebt.  

Coaching in de vorm van Lego Serious Play

Coaching in Den Bosch kan ook de vorm aan nemen van Lego Serious Play. Deze vorm van coaching is gericht op de organisatie van een groep mensen. Zoals de naam al zegt, worden hierbij legoblokjes in gezet. Er worden bouwwerken gemaakt met lego waarbij de structuur en de relaties tussen groepen blootgelegd. Het is de bedoeling dat de deelnemers gaan denken met hun handen. Visualisatie is een van de manieren om gevoelige onderwerpen te behandelen. Verder wordt er door deze manier van coaching helder gemaakt hoe de onderlinge verbanden en dynamiek in een team in elkaar steekt.

Leave a Reply