Goedkoop bierviltjes bedrukken
Iedereen zoekt naar manieren om slimmer promotie te maken voor zijn eigen bedrijf, snel een specifiek product te verkopen of misschien juist om mensen te werven voor een klus. Dat kan met advertenties op het internet, op sociale media of via een nieuwsbrief. Het kan natuurlijk ook op een meer traditionele manier, zoals in de […]

Goedkoop bierviltjes bedrukken

Iedereen zoekt naar manieren om slimmer promotie te maken voor zijn eigen bedrijf, snel een specifiek product te verkopen of misschien juist om mensen te werven voor een klus. Dat kan met advertenties op het internet, op sociale media of via een nieuwsbrief. Het kan natuurlijk ook op een meer traditionele manier, zoals in de krant of in een weekblad, of door het uitdelen van flyers. Maar er zijn nog veel originelere opties. Denk aan goedkoop bierviltjes laten bedrukken. Bierviltjes zijn altijd handig, je hebt er nooit genoeg van, en ze worden veel en regelmatig gebruikt. Met een promotekstje erop bereik je in no time honderden mensen.

Simpel maar effectief

Adverteren op bierviltjes is een slimme maar simpele manier om op een effectieve manier aan marketing te doen. Je hoeft namelijk maar één keer te bedenken wat je over wil brengen, maar één keer te ontwerpen wat er op het viltje te zien moet zijn en voor veel toeters en bellen heb je geen plek. Als je goedkoop bierviltjes laat bedrukken moet je niet te ingewikkeld doen, less is more. Ondanks, of misschien wel dankzij, de eenvoud van het medium bierviltje onthouden mensen snel wat erop staat.

Ook buiten de kroeg

Bierviltjes kunnen ook voor allerhande zaken gebruikt worden, ook buiten de kroeg. Zo kun je ze bij een conferentie op tafeltjes leggen. Dat is handig bij drankjes én promotie voor je naam in één. Een win-win situatie noemen we dat. Bovendien gebruiken mensen bierviltjes vaak om even iets op te noteren wat ze graag willen onthouden, en ook dat is een groot voordeel. Het viltje gaat dan mee naar huis of naar de vergadering, meer mensen zien het, en de originele schrijver kan de naam of het product er op niet meer wegdenken. Misschien is het dus best eens een idee om te overwegen goedkoop bierviltjes te bedrukkken. Als je op internet zoekt naar ‘goedkoop bierviltjes bedrukken’ vind je zo een drukkerij.

Leave a Reply