Eten voor baby’s
Gezond eten voor je baby is essentieel voor de ontwikkeling van je kind. Ook verschilt het per leeftijd welk babyhapje geschikt is. Babyhapjes voor 8 maanden oude baby’s zijn gemaakt van verschillende soorten ingrediënten. De bedoeling is dat je baby de smaak van gezond voedsel leert herkennen. Wanneer je baby nu al eenzijdig eet zal […]

eten baby 8 maanden

Gezond eten voor je baby is essentieel voor de ontwikkeling van je kind. Ook verschilt het per leeftijd welk babyhapje geschikt is. Babyhapjes voor 8 maanden oude baby’s zijn gemaakt van verschillende soorten ingrediënten. De bedoeling is dat je baby de smaak van gezond voedsel leert herkennen. Wanneer je baby nu al eenzijdig eet zal dit alleen maar stimulerend zijn voor een eenzijdig dieet op latere leeftijd. Verder zitten er in babyhapjes voor 8 maanden oude baby’s alle vitamines en mineralen die nodig zijn om te groeien. Zo dragen ze bij aan de groei en ontwikkeling van je baby.  

Verantwoord eten voor baby’s

Babyhapjes voor 8 maanden oude baby’s moeten energie en bouwstoffen bevatten waar je baby zich de hele dag energiek door voelt. Baby’s van 8 maanden worden namelijk steeds actiever en beweeglijker. Het is belangrijk dat baby’s altijd gezonde babyhapjes kunnen krijgen zodat ze de energie krijgen die ze nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan babyhapjes met verschillende soorten groenten en appels. Wanneer een baby 8 maanden is wil deze steeds meer kauwen. Het is daarom ook aan te bevelen om de hapjes wat grover te houden en niet helemaal kapot te malen. Door hapjes aan te bieden met een grovere structuur wordt de ontwikkeling van je baby gestimuleerd. Wanneer je de hapjes voor je baby afstemt op de leeftijd weet je zeker dat ze gezonde en verantwoorde voeding zullen krijgen.  

De ingrediënten van babyhapjes

In babyhapjes zit groente en fruit dat afkomstig is uit verschillende regio’s. Sommige ingrediënten komen uit verschillende delen over de wereld. Ook worden er producten gebruikt die uit Nederland afkomstig zijn. Alle babyhapjes zijn helemaal vegetarisch dus dat is goed voor het milieu. Als de babyhapjes helemaal klaar zijn worden ze gelijk ingemaakt. Dit betekent dat ze na het bereiden gelijk worden ingevroren. Dit zorgt voor het behoud van voedingsstoffen en mineralen. Verder zijn er voor de houdbaarheid ook geen conserveringsmiddelen toegevoegd.

Leave a Reply